23
Mayıs
2024
Perşembe
ANASAYFA

Futbolda havuz sistemi yeni baştan

Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu’nda, havuz sistemi değiştirildi. "Dört büyükler"in tepki gösterip terkettiği toplantıda, maçların naklen yayını ve gelirleriyle ilgili yeni düzenleme kabul edildi.


"KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER YAPTIK"

Ankara Sheraton Otel’deki Futbol Federasyonu Olağan Mali Genel Kurulu’nda konuşan başkan Levent Bıçakcı, farklı bir duruş sergilediklerinin belirterek, geleceğe yönelik köklü değişiklikleri ilke edindiklerini söyledi.

Adil ve tarafsız yönetim anlayışıyla hukukun üstünlüğüne uyum sağladıklarını ifade eden Bıçakcı, “Görevde olduğumuz 11 ayın çok büyük bir kısmında yarını kurmak için çalıştık. Gerçekleştirdiğimiz kurumsallaşma çalışması federasyonun dönüm noktasını teşkil etmektedir. Oluşturduğumuz misyonu, vizyonu ve değerleri benimsettik. Kendimize idari, toplumsal, mali-ticari ve sportif olmak üzere 4 alan belirledik. Yeniden yapılanma konusunda, Yeniden Yapılanma Ofisi’ni kurduk. UEFA’dan tahsil edilemeyen 11 Milyon YTL’yi aldık” dedi.

(A) MİLLİ TAKIM İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR

Gençleştirilen kadrosuyla (A) Milli Takım’ın iddiasını sürdürdüğünü belirten Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakcı, Ümit ve Genç Milli takımlarımızın da uluslararası turnuvalarda göğsümüzü kabarttığını söyledi.

HAKEMLERİMİZE DUYARLI DAVRANALIM

Levent Bıçakcı, Merkez Hakem Komitesi ve Futbol Federasyonu’nun kararlı çalışmalarıyla liglerde hakem hataları azaldığını ifade ederek, “Çetrefilli bir iş yapan hakemlerimize daha duyarlı davranalım. Hakemlerimiz üzerinde hiç bir gücün telkini ve baskısı yoktur, olamayacaktır” dedi.

LÜTFEN

“Lütfen” kampanyasına start verdiklerini belirten Bıçakcı, “Bu kampanyada sponsorlar sayesinde kasamızdan tek kuruş çıkmadı. Sporda şiddetin önüne tek kişi ya da kurum geçemez. Lütfen kampanyası burada devreye giriyor. Sahalardan küfürü hep birlikte yok etmeliyiz” diye konuştu.



..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2005 Çarşamba 14:14:06
Güncelleme :1 Haziran 2005 Çarşamba 14:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?