25
Mayıs
2024
Cumartesi
ANASAYFA

İzmir'de iğrenç pazarlık

İzmir'in Karabağlar ilçesinde 14 yaşındaki öz kızına fuhuş yaptırdığı iddia edilen bir kadın yakalandı.

Edinilen bilgiye göre bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Karabağlar ilçesinde fuhuş yapıldığı belirlenen N.Ç. isimli kadının evine operasyon düzenledi.

Baskın sırasında evde bulunan 3 erkek ile ev sahibi N.Ç. (52) ve 14 yaşındaki kızı N.B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan anne ve 3 erkeğin sorgusunda, anne N.Ç.'nin 14 yaşındaki kızı N.B.'ye fuhuş yaptırdığı belirlendi.

Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çocuk yuvasına yerleştirilen N.B.'nin, 13 yaşındayken 6 ay erkek arkadaşıyla aynı evi paylaşıp annesinin evine döndüğü öğrenildi.

Evde yakalanan 3 erkeğin ifadeleri alındıktan sonra cumhuriyet savcısının talimatıyla serbest bırakıldığı, öz kızını pazarlayan N.Ç.'nin ise, "fuhuşa teşvik" suçundan adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 17:05:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KEMAL ÖZKAN IP: 85.105.182.xxx Tarih : 3.10.2009 18:09:00

bir  islam ülkesinin esas değerleri  ahlak fazilet dürüstlük ve yardımlaşma ile başlar ve bu yardımlaşma demokrasi ile yönetilen ülkelerde sosyal kurumlar tarafından yürütülür devletde bunun denetimini yapmakla mükellefdir bizdeki işleyiş tarzı başka bir  ülkede zor bulunur saysan yüzlerce yardım derneği var ama kimin kime yardım yapdığı belli deyil bir başı bozuklukalmış yürümüş eğer doğru zamanda doğru yardım yapılsa ne anneler kızını pazarlar nede kadın kendini. burda sadece kadınlara suç bulmak çok yanlış olur suç çok fazlasıyla erkeklerdedir erkek kendi eşiyle yetinip başka kadına para vermese o kadın da durup dururken  önüne gelen her erkekle yatmaz  olayları birazda bu yönüyle incelersek sanırım daha iyi bir çözüme yöneliriz yardımlar sadece seçim zamanı deyil herdayım ve tek elden yapılmalı partiye göre ırka ,renge ,dile,dine göre deyil sadece bu ülkenin vatandaşı olduğu için ve yaratılanı sevip kollamalıyız yaradandan  dolayı. bilmem anlata bildimmi bizde meşhur bir söz vardır aç ayı oynamaz  haktaala kimseyi açlıkla baş başa bırakmasın.