16
Mayıs
2024
Perşembe
EKONOMİ

Robert De Niro İstanbul'a geliyor

Ünlü aktör Robert De Niro'nun mart ayında İstanbul'a gelmesi bekleniyor. De Niro; Pamir Demirtaş'ın davetiyle 9 Mart'ta Türkiye'de vizyona girecek 'Kirli Sırlar' adlı filmin galasına katılırsa; aynı zamanda kurucularından olduğu 'Nobu' adlı restoranın İstanbul'da açılacak şubesini de inceleyecek.

Dünyaca ünlü Amerikalı aktör Robert De Niro, mart ayında Türkiye'ye geliyor! Yönetmenliğini kendisinin üstlendiği ve 9 Mart'ta Türkiye'de vizyona girecek olan filmi 'Kirli Sırlar' ile aynı dönemde Türkiye'ye gelecek olan ünlü oyuncu, geldiğinde kurucusu olduğu 'Nobu' adlı restoranlar zincirinin İstanbul'da açacağı şubeyi de inceleyecek.

ÜNLÜ BU, BELLİ OLMAZ 

Türkiye'nin önemli film dağıtımcılarından UNP'nin ortaklarından Pamir Demirtaş, 11 Aralık'ta New York Jazz at Lincoln Center's'da yapılan 'Kirli Sırlar' filminin galasında Türkiye'ye davet ettiği Robert De Niro'nun bir aksilik olmazsa geleceğini söyledi: "Davetimi kabul etti. Şu anda kendimizi gelecekmiş gibi ayarlıyoruz, ancak ünlülerin sağı solu belli olmaz. Son anda 'gelemiyorum' da diyebilir. Ama bu konuda yapımcılardan biri olan dostum Francis Ford Coppola'ya güveniyorum. Çok büyük aksilik olmazsa, film ekibinden birileri Türkiye'deki galaya gelecek..." Yönetmenliğini Robert De Niro'nun üstlendiği film, aynı zamanda 10 Şubat'ta gerçekleşecek Berlin Altın Ayı Film Festivali'nin de açılış filmi... Bir ayağı Amerika'da, bir ayağı Türkiye'de olan Pamir Demirtaş, Berlin'de film ekibiyle buluşup, Türkiye ziyaretleriyle ilgili son görüşmeleri de yapacağını belirtiyor.

BU İLK OLMAYACAK 

Hollywood'un ünlü isimlerini tanıyan ve Miami'de yaşayan Pamir Demirtaş; daha önce Oliver Stone ve Francis Ford Coppola'yı Türkiye'ye getirmişti. 'Büyük İskender' filminin Türkiye dağıtımı sırasında Deniz Akkaya'nın Brad Pitt, Colin Farrell ve Angelina Jolie ile buluşmasını sağlayarak da gündeme gelmişti.

Yönetmenliğini Robert DeNiro'nun üstlendiği; Amerika'dagösterime girdikten sonra büyük ilgi gören 'Kirli Sırlar', ünlütalk showcu Larry King tarafından, "Gelmiş geçmiş en iyi ajanfilmi" olarak yorumlandı.
SİNAN ÖZEDİNCİK/Günaydın
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 13:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?