27
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Asena: 'İbo için ölürdüm'

Son günlerde ailesiyle yaşadığı polemikle gündemde olan Asena, dün sabah Seda Sayan'ın hazırlayıp sunduğu, "Sabahların Sultanı" isimli programa konuk oldu...


Hazırladığı yeni şovundan bahseden Asena, Sayan'ın aile ve İbrahim Tatlıses'le ilgili sorularına da yanıt verdi... Dört yıl birlikte olduğu Tatlıses'ten aldatıldığı için ayrıldığının belirten Asena, konuşmasına şöyle devam etti: "Yuva kuracağım dört tane ilişkim oldu. İlk erkek arkadaşımla evlenmek istedim. O zamanlar deli dolu çağlarımdı. Voleybolcu, dansçı olacağım diye ortalıkta dolaşıyordum. O da bana, 'sen emellerini gerçekleştir' dedi ve beni bıraktı. İkincisi tam dansçı olduğum zamanda karşıma çıktı. Bu kez ben tencihimi danstan yana yaptım. Üçüncüsü malum şahıs! Evliliğe meraklı biri değilim. Ondan da sadece sadakat bekledim. Ama aldatıldım. Onun üzerine, 'Beni sevmeyeni ben de sevmem' diyerek çekip gittim. Dördüncüsünden de bekliyoruz işte. Ben dört insanı da çok sevdim." İbrahim Tatlıses için kendini kurşunların önüne bile attığını söyleyerek ilginç bir açıklamada bulunan Asena, "Ben diğer beyfendiye ayağımı feda ettim. Hep ona, 'sana gelen bana gelsin' derdim. O dönemde kendini at derse, atardım. Yani o beyefendiyi çok sevdim. Böyle bir sevgi yoktu. Neyse, ben ilişkimdeki o insana müthiş saygı duyuyorum. Kimseye laf ettirmem. Yaşanmış ilişkim, acısıyla tatlısıyla benimdir. Ancak aynı saygıyı ben de bekliyordum" dedi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2006 Cuma 04:47:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdal geyikçi-köçek IP: 85.104.32.xxx Tarih : 1.10.2006 20:44:30
Türkiyemizin.imparator sanatcısı olan ibrahim tatlısesin.artık geçmişi unuttuğunu ve ailesine zaman ayırdığını proğramında dilinden düşürmüyor.televizyonda seyrettiğim kadarıyla 3 eşi var.hepsininde yeri ayrı olduğunu söylüyor ve saygı duyuyormuş,eşlerine.bende kendisini destekliyorum.çocuklarının annelerine karşıda sayğılı bir insan ibrahim tatlıses.bundan sonrada ben bir ibrahim tatlıse,dinleyicisi ve seveni olarak kendisinden bir isteğim var.(bin iyilik yap ama bir kötüyü sevme)sana iylik yakışıyor,ibrahim abi.saygı ve sevgilerimle....erdal geyikçioğlu-köçek.....!