20
Mayıs
2024
Pazertesi
MAGAZİN

Brezilyalı para almayacak

Fenerbahçe’nin yıldızı Roberto Carlos şarkıcı sevgilisi Zarema’nın yeni klibi için kamera karşısına geçecek. Brezilyalı performansı için para almayacak

Atak adlı ilk albümüyle ses getiren Kırımlı şarkıcı Zarema, ikinci klibini çekmeye hazırlanıyor.

Zarema’nın yeni klibinde rol alacak sürpriz isim de aşk yaşadığı konuşulan Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos.

Gittiği spor kulüplerinden milyonlarca dolar transfer parası alan, son dönemde oynadığı reklam filmlerinden de astronomik ücretler talep eden futbolcunun klipteki rolü için para talep etmemesi ikilinin arasındaki aşk dedikodularını güçlendirdi.

TÜRKİYE’YE TARKAN İÇİN GELDİ

Tarkan’a duyduğu hayranlık nedeniyle Türkiye’ye gelen Zarema, cesur açıklamalarıyla dikkat çekmişti. “Ben seçtiğim erkeği tüm vahşiliğimle elimde tutarım. Ama bir erkekle uyanmayalı çok uzun zaman oldu” diyen Kırımlı şarkıcının adı uzun süredir Carlos’la anılıyordu. Son günlerde neredeyse tüm vaktini ünlü futbolcuyla geçiren Zarema, İstanbul’da oynanan Fenerbahçe-Sevilla maçında da sevgilisini yalnız bırakmamıştı.

.
Yayın Tarihi : 22 Mart 2008 Cumartesi 18:46:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melek arslan IP: 85.108.62.xxx Tarih : 20.10.2008 19:33:58

zarema çok güzel bi kadın ve şarkılarıda çok güzel ama bn bu tarz açık hallerini hiç beğenmiyorum çok abartılı buluyorum