26
Mayıs
2024
Pazar
MEDYA

Acun Ilıcalı kime kızıyor?

Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Acun Ilıcalı, reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun yarışma programı ile ilgili çıkan bazı yazılara bir hayli içerlemiş.

Saba Tümer, bazı köşe yazarlarının programı hakkında çeşitli eleştiriler kaleme aldığını ifade edip bunlara kızdığını belirtince, Acun Ilıcalı, şöyle konuştu:

"Kime kızıyorum? Ben art niyetli yazıya kızarım. Normal köşe yazarına kızmam. Ama kalkıp da televizyonculukla çok alakası olmayan ya da başarısız bir insan kalkıp benim programım ile ilgili televizyonculuk yorumu yaparsa, o zaman tabii ki ciddi derecede antipati ile bakıyorum yoruma."

Normal seyirci gözüyle yazılanlardan dolayı bir sıkıntısının olmadığının altını çizen Acun Ilıcalı, "Bir insan benim programımı gazetede istediği kadar yazabilir, istediği kadar eleştirebilir, hiçbir sıkıntı yok. Beğenip beğenmeme diye bir şey ben karışamam, herkes beğenmek durumda değil. Ama orada bir ders vermeye kalktığı anda tabii ki hemen şunu sormak lazım, 'Sen ne yaptın ki biz senden ders alalım?'" şeklinde konuştu.

Bu tür yazılar çıktığı zaman o kişinin kariyerine baktığını belirten Acun Ilıcalı, "Hiçbir projesi tutmamış, her şey batmış. Oradan kalkıp bana yazı yazıp bir yandan da akıl veriyor. Senin aklına uysam zaten benim iş de batacak" diyerek bazı köşe yazarlarına göndermede bulundu.

Televizyon Gazetesi
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2009 Cuma 19:45:45
Güncelleme :16 Ocak 2009 Cuma 19:52:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?