29
Mayıs
2024
Çarşamba
MEDYA

Deplasmanın kralı Kiev

Cem Yılmaz, "Ben de Kiev'e gitmeyi tercih ederim. Ekran başında aynı tadı vermiyor" esprisini patlattı.

Cem Yılmaz, Rıdvan Dilmen'in "Futbolseverler en çok Kiev deplasmanını seviyor" sözü üzerine "Ben de Kiev'e gitmeyi tercih ederim. Ekran başında aynı tadı vermiyor" esprisini patlattı.

Futbolu bırakalı 24 yıl oldu


Cem Yılmaz'ın katıldığı NTV Spor'daki "Not Defteri" programında, Fenerbahçe'nin Ukrayna'da Dinamo Kiev ile oynayacağı maç espri konusu oldu. Ukrayna'ya bazı taraftarların futbol dışında başka amaçlarla gitmesine gönderme yapan Yılmaz, "Futbol aşkı diyelim ona, canlı yayında en azından. Bütün futbolseverler Kiev’de. Gitmeyenler en azından ekran başında... Yani hepimiz takımımızı desteklemek için oradayız" dedi.

Malı o kadar güzel yedi ki


Maraton programında Erman Toroğlu'nun Beşiktaş'ın haftayı en karlı kapatan takım olduğunu ifade ederken söylediği, 'Beşiktaş malı o kadar güzel yedi ki' sözlerine takılan Cem Yılmaz, "Alt yazısız yayınlandı ama ben anlamadım. Mal puan yani. O zaman programlarda şöyle mi yapacağız, 'bu hafta fikstürde mal durumu şu'... Vallaha Erman Hoca'nın özel bir dili var kendine ait. Hem mizahi hem de tabii taşı gediğine koyar bir tavrı var" diye konuştu.

Burcu'ya laf attı


Cem Yılmaz, NTV'nin spor bültenini sunmak için stüdyonun diğer bölümünde hazırlık yapan Burcu Esmersoy'a da takıldı. "Burcu söz sende. Hentbol sonuçlarını alayım... Burcu'yu tanımayan yok. Onun sayesinde ne kadar çok sporsever insanla tanıştık" gibi ifadeler kullanan Yılmaz, Esmersoy'u bir hayli güldürdü. Esmersoy, canlı yayında bulunduğu yerden Yılmaz'a öpücük gönderirken, ünlü şovmen, "Hayatım yayındasın şu anda, ekran bölündü" dedi ve tavırlarıyla izleyenleri güldürdü.

Cem Yılmaz, bir gazetenin Arsenal maçı sonrası A.R.O.G filmine gönderme yapan "A.R.O.G.N.E.S. Bir Aziz Yıldırım yapımı. Bir yontma taş antrenörü" kolajı için "Durumumuz kötü. Arogones abimiz Fenerli değil galiba" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 13:49:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?