30
Mayıs
2024
Perşembe
MEDYA

FB yalan haberlere savaş açtı

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, basın ile sağlıklı ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler kurulmaya hazır olunduğu ifade edilerek, ''Ancak sizin hakkınızda her gün yalanlar üreten birine karşı güven duymak ve onunla bir ilişki içine girmek mümkün değildir'' denildi.

Bir spor yazarının kaleme aldığı yazı nedeniyle yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün, bundan sonra doğru ve yanlış haber yapanları ayırt ederek, ona göre yaklaşım sergilemeye çalışacağı kaydedilip, özetle şöyle denildi:

''Biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak basın ile sağlıklı ve karşılıklı güvene dayalı ilişkiler kurmaya hazırız. Ancak sizin hakkınızda her gün yalanlar üreten birine karşı güven duymak ve onunla bir ilişki içerisine girmek mümkün değildir. Yalan haber yapmanın kronik bir hal aldığı spor basının kendine çeki düzen vermesi gerektiği ortadadır. Bu konuda Fenerbahçe Spor Kulübü üzerine düşeni yapmaya da hazırdır. Kulübümüz bugün borsaya açık diğer şirketler ve kurumlar gibi kamuoyu ve basınla paylaşabileceği her tür bilgiyi paylaşmak konusunda açıktır. Ancak bunun bir sınırı vardır. Basının da bu sınırı bilmesi ve ona göre taleplerde bulunması gerekmektedir. Karşılıklı diyalog ile problemlerin çözülebileceği ve orta yolun bulunacağına olan inancımızı halen koruyoruz.''

...
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2008 Cuma 03:58:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?