22
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Seçimlere hazır olun

Ankara kulislerinin tecrübeli ismi Şükrü Küçükşahin, Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Ankara'da Planet restoranda DYP Genel İdare Kurulu üyeleri ile birlikte izliyor.


Şükrü Küçükşahin, "Ankara'da son gelişme nedir?" sorumuza:

"Burada konuştuğum DYP Genel İdare Kurulu üyeleri ve Anavatan oylamaya katılmama görüşündeler. İki partinin oylamaya katılmaması kesin gibi. Bunun değişmesi için çoK büyük sürprizlerin olması gerekir. Ancak iki partinin kurmayları da buna olasılık vermiyor. O nedenle yarın AKP'nin 367'yi bulma olasılığı son derece düşük görünüyor. Bu masadaki ve genel olarak Ankara'daki yorumda Anayasa Mahkemesi'nin kararında Ak Parti için sürprizler olabilir. Bu sürprizlerin anlamı da cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılamaması ve erken seçimin gelmesidir. Yani anlayacağınız Ankara'da erken seçim rüzgarları esiyor" dedi.

Şükrü Küçükşahin, Planet Restoranda DYP Genel İdare Kurulu üyeleri ile yemek yediği masadan bu son dakika gelişmesini bildirirken Ankara kulislerinden bir başka haber geliyor:

Başbakan Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Abdullan Gül, Ak Parti'nin önde gelen isimlerine "Gerekirse erken seçime hazır olun" dediler.

Şükrü KÜÇÜKŞAHİN /HÜRRİYET
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2007 Cuma 00:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ender Bozbiyik IP: 84.72.197.xxx Tarih : 27.04.2007 03:07:18
Cok güzel ve Türkiye Cumhuriyeti bu secime hazirdir... CHP sizinle geliyoruz ve gurur duyuyoruz Yüce Oender Atatürk'e bagliliginizla! Saygilarimla