19
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

30 yıl sonra bir ilk!

Yoldaş Livorno Adana'da

İtalya Serie A takımlarından Livorno, TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Adana Demirspor ile özel maçta karşılaşmak üzere Adana'ya geldi.

Özel uçakla Adana'ya gelen Livorno takımını, Adana Demirsporlu taraftarlar havalimanında büyük bir coşkuyla karşıladı. Livorno takımının oyuncuları ve yöneticileri, yüzlerce taraftarın alkışları ve tezahüratları eşliğinde havaalanından çıkış yaptı.

Havaalanındaki büyük karşılama için çok sayıda çevik kuvvet polisi de görev aldı. Livorno takımı daha sonra otobüsle kendileri için Sercan Restaurant'ta verilen akşam yemeğine katıldı. Livorno takımı burada da büyük bir coşkuyla karşılandı.

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Bekir Çınar, yaklaşık 29 yıl aradan sonra Adana'da ilk defa bir Avrupa takımının ağırlanacağını belirterek, "Bu bizim için çok büyük bir onur. Adana'ya değişik duygular tattırdığımıza inanıyorum" dedi.

Taraftarların, İtalyan takımına havaalanından itibaren çok yoğun bir sevgi gösterisinde bulunduğunu dile getiren Çınar, şöyle devam etti:

"Livorno, taraftarlarımızın ve camiamızın istediği dünyaca ünlü bir takım. Çok heyecanlıyız. İple yarını çekiyoruz. İnşallah yarın stadı doldururuz. İnşallah Adanalıların misafirperverliğini kendilerine gösteririz. Dünya markası bir takımı ağırlamaktan onur duyuyoruz."

Livorno Kulüp Direktörü Ricci Nelro ise, Adana'da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Nelro, maçın centilmenlik içerisinde geçmesini dilediklerini söyledi.

Livorno ile Adana Demirspor bugün saat 21.00'de 5 Ocak Stadı'nda özel maç yapacak.




 

..
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2009 Cuma 09:50:17
Güncelleme :4 Eylül 2009 Cuma 15:04:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?