16
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Hamit için teklif yapılmadı

FC Schalke 04'ün başkanı Gerhard Rehberg, "Hamit Altıntop için herhangi bir teklif yapılmadı" dedi. Gerhard Rehberg, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ile birlikte tatil yapmak için Kartalkaya Kayak Merkezi'ne geldi.
FC Schalke 04'ün başkanı, Hamit Altıntop'un transferi konusunda şöyle konuştu:

"Gazetelerde değişik yazılar yazılıyor. Bu sezon sonuna kadar Hamit'in bizde mukavelesi var. Hamit de Schalke'den gitmek istemiyor. Büyük bir ihtimalle bizle ileriye dönük olarak mukavelesini yenileyecek. Hamit ve kardeşi Halil'i biz 2010 yılına kadar aldık. İkizler Schalke'de buluştu. Schalke'de top oynuyorlar ve oynamak istiyorlar."

Rehberg, Hamit'in transferi konusunda henüz bir başvuru yapılmadığını kaydederek, "Türkiye'den herhangi bir takımdan, Fenerbahçe'den de bir teklif almadık bu konuda. diye konuştu.

"Bayern Hamit'le ilgileniyor"

Alman spor dergisi Kicker, Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) güçlü takımlarından FC Bayern Münih'in, FC Schalke 04 takımında oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop ile ilgilendiğini yazdı.

Haberde, Hamit'in menajeri Riza Fazeli'nin, FC Bayern Münih'in kamp yaptığı Dubai'de, FC Bayern Münih Kulübü Menajeri Uli Höness ile uzun bir görüşme yaptığı belirtildi.

FC Schalke 04 ile Haziran ayında bitecek olan sözleşmesini henüz daha uzatmayan Hamit'in çok yönlü bir futbolcu olduğu ifade edilen haberde, FC Bayern Münih'in daha önce Alemannia Aachen takımından transfer ettiği Jan Schlaudraff'tan sonra gelecek sezon için Hamit'i de renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Höness, isim belirtmeden Bundesliga'da oynayan bir futbolcuyla transfer görüşmelerinde büyük bir mesafe kaydettiklerini belirterek, bu transferin gerçekleşmesi durumunda rakiplerinin bu durumdan memnun olmayacaklarını söyledi.

FC Bayern Münih Teknik Direktörü Felix Magath da, Hamit'in, sert şut atabilen çok iyi bir orta alan oyuncusu olduğunu vurguladı.

Öte yandan Berliner Morgenpost gazetesi dün yayınlanan bir haberde, FC Bayern Münih'in, Hertha BSC Berlin takımında oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile ilgilendiğini yazmıştı.



aa
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2007 Pazartesi 14:01:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?