22
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Mondragon gitti gözler Martinez'de

Yönetim, küme düşen Sakaryaspor’un kalecisini transfer etmek için harekete geçti. Ancak bu durum, Mondragon’un arkasında uzun süredir forma bekleyen Aykut’u isyan noktasına getirdi. Genç file bekçisi, “Başkası gelecekse ben yokum” dedi

Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar nedeniyle sıkıntılı bir dönem yaşayan Galatasaray Yönetimi, şimdi de kaleci sorunu ile uğraşıyor. 2001 yılında transfer edilen ve 5 sezondur Cim Bom’un kalesini başarıyla koruyan Mondragon’un teknik direktörlüğünü Christoph Daum’un yaptığı Köln’le anlaşması, yönetimi harekete geçirdi.

Sarı-Kırmızılılar’ın Sakaryaspor küme düşmesine rağmen, başarılı bir performans sergileyen Luis Enrique Martinez Rodriguez’le görüştükleri ortaya çıktı. Taraflar arasındaki pazarlıkların önümüzdeki hafta sonuna kadar netleşmesi bekleniyor. Sakaryaspor’un gelecek sezon Turkcell Süper Lig’de yer almayacak oluşunun, bu transferin gerçekleşme ihtimalini arttırdığı belirtirken, gelişmelerin ardından gözler Galatasaray’ın yedek kalecileri Aykut ve Fevzi’ye çevrildi.

Yönetimin yeni bir kaleci arayışına girişmesi özellikle Aykut’u fena halde kızdırdı. Martinez’le yapılan görüşmeleri öğrenen genç kalecinin, “Uzun süredir forma şansı bekliyorum ve kendimi göreve hazır hissediyorum. Eğer Mondragon’un yerine bir başka isim transfer edilecekse ben yokum. Çekip Almanya’ya giderim” dediği öğrenildi. 

Aykut’un yanı sıra Fevzi’nin de gelişmelerden rahatsız olduğu, ancak şu an için sessiz kalmayı tercih ettiği ileri sürüldü. Galatasaray Yönetimi’nin Martinez’le anlaşılması halinde Aykut ve Fevzi’yi nasıl ikna edeceği ise merak konusu.
akşam
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 07:58:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?