1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Masa altı faresi yakalandı

MASA ALTI FARESİ YAKALANDI

Adana'da, bankalara girip masa altına saklandıktan sonra öğle saatlerinde kimse olmadığı zaman para ve cep telefonu çaldığı ileri sürülen zanlı yakalandı. Zanlının hırsızlık anı, bankanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği görüldü.

Olay, Bülent Angın Bulvarı Yeni Baraj Mahallesindeki bir banka şubesinde meydana geldi. Bankalara girdikten sonra kimsenin görmediği anda masa altına saklanan ve öğle saatinde yine kimsenin olmadığı dönemde çalışanların masasından cep telefonu ve para çalan Derviş B. (47), diğer banka çalışanları tarafından fark edildi. Suçüstü yakalanan Derviş B, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekibi tarafından gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen Derviş B'nin Cemalpaşa Mahallesi Gazipaşa Bulvarında bir başka bankadan 10 bin 400 TL çaldığı belirlendi. Bankanın güvenlik kamerasında yapılan incelemede, Derviş B'nin masanın altına saklandığı, öğle saatinde girip çekmeceyi kırarak paraları çaldığı daha sonra da kaçtığı belirlendi. Derviş B'nin, bir başka bankadan ise çalışanların dalgınlığından yararlanarak yaklaşık 3 bin TL paranın çalınması olayına karıştığı belirtildi.

Hakkında 19 suç kaydı bulunan Derviş B'nin Kurtuluş Mahallesindeki bir müzik merkezinden çanta içinden cüzdan çalınması, Reşatbey Mahallesi Fuzuli Caddesindeki tıp merkezinden de masa çekmecesinden 2 bin TL para çalınması olayını da gerçekleştirdiği tespit edildi. Zanlı, müştekiler tarafından da teşhis edildi. Derviş B, sorgunun ardından adliyeye sevk edildi.

MASA ALTI FARESİ YAKALANDI
MASA ALTI FARESİ YAKALANDI
MASA ALTI FARESİ YAKALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2011 Perşembe 09:50:04
Güncelleme :24 Mart 2011 Perşembe 15:11:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?