30
Nisan
2024
Salı
BURDUR

Akkaya: Yatırımların devamı gelecek

AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Sebahattin Akkaya, belediye olarak 5 yılda 65 milyon TL yatırım yaptıklarını ve bu yatırımların devamının geleceği sözünü verdi.

Burdur Belediye Başkanı ve 29 Mart’ta aynı zamanda AK Parti Burdur Belediye Başkan adayı Sebahattin Akkaya, 5 yıllık görev sürecini ve yerel seçimler sonucu yapacakları projelerini anlattı.

Yatırım yılı olan 5 yılı, değerlendiren Başkan Akkaya, Burdur’un çehresini değiştirme ve hizmet sözüyle göreve geldiklerini belirti. AK Parti Belediye Başkan adayı Akkaya, uzay çatı halk pazarı, bin 8 toplu konut, çok amaçlı salon, Türkiye’nin ilk ruhsatlı hayvan pazarı, terminal kompleksi, Burdur Çayı ve çevre düzenlemesi, altyapı çalışmaları, kültür merkezi, arıtma tesisi, çevre yolu projesi, 14 yeni köprü, sosyal ve kültürel projeler, 28 adet mahalle parkı, yukarı pazar, Ulu Cami restorasyon çalışmaları ve 15 yeni iş makinesi alımının hepsini halka söz verildiğini belirterek, projelerimiz 65 milyon TL tutarında olduğunu söyledi.

Geçen 5 yıl içerisinde ne kadarlık bir yatırım yapıldıysa gelecekte de aynı hizmetin devam edileceğini belirten Başkan Akkaya, “Burdur’un değişen yüzü daha da gelişecek” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 22:38:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?