4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURDUR

Teröre öfke sokağa taştı

BURDUR'DA TERÖRE LANET MİTİNGİ

Burdur'da düzenlenen teröre lanet mitingine ellerinde Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar, terör örgütü PKK'ya lanet yağdırdı.

Burdur Ticaret Odası'nın eşliğinde sivil toplum örgütlerinin desteğiyle düzenlenen teröre lanet mitingine binlerce Burdurlu katıldı. Öğle saatlerinde Burdur Şehitliği önünde toplanan vatandaşlar, ellerinde Türk bayraklarıyla 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz', 'Mustafa Kemal'in askeriyiz', 'Hepimiz Mehmetçiğiz', 'Mehmetçiğe dokunan eller kırılsın' şeklinde sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yüzlerce vatandaşın katıldığı teröre lanet mitinginde Tertip

Komitesi adına konuşan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, insanlık dışı saldırıları nefretle lanetlere boğduklarını belirterek, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez, bunu asla başaramayacaklar. Biz bin yıldır yaşadığımız Türkiye Cumhuriyeti asliyetini yıllarca koruduk. Bunları yıldırmanın tek çaresi sevgidir, birlik ve beraberliktir. Bu şuurla yola çıkarsak, bizi asla yıldıramazlar. Şerefsiz, şuursuz, çocuk katili, vatanına vatan demeyen, insanı duygulardan uzaklaşanlar, akıllarını başına almazsa, bu milletin tarihinde olduğu gibi gereken dersi mutlaka alırlar" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra Müftü Yardımcısı Osman Demirel tarafından şehitlere dua edildi. Miting bittikten sonra mikrofonu eline alan Adile Akbaş isimli kadın, yaşanan olayların tarihte yaşandığını, Türklerin cesur olduğunu ve mutlaka terör örgütüne haddini bildireceğini söyledi.

BURDUR'DA TERÖRE LANET MİTİNGİ
BURDUR'DA TERÖRE LANET MİTİNGİ
BURDUR'DA TERÖRE LANET MİTİNGİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 16:39:02
Güncelleme :28 Haziran 2010 Pazartesi 15:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?