8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURDUR

Validen 'Guinnes' fırçası

Burdur Valisi Can Direkçi, Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmek için geçen günler içinde yapılan folklor gösterisi provasına katılmayan daire müdürlerini uyardı. İl Özel İdare binasında yapılan "Haftaya İyi Başlangıç" toplantısına Vali Can Direkçi ile ilgili daire müdürleri katıldı.

25 Eylül tarihinde 12 bin 1 kişinin hep birlikte yapacağı folklor gösterisiyle Guinnes Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedefleyen Burdur, rekor denemesinin provası geçtiğimiz günlerde Atatürk Stadyumu'nda yapmıştı. Toplantıda konuşan Vali Can Direkçi rekor denemesi provasına katılmayan daire müdürlerini uyardı.

Rekor denemesinin provasına ilgi göstermeyen daire müdürlerine kızan Vali Can Direkçi, "Biz bir takımız, takım kurallarına da uymamız gerekir. Bu işe beraber başladık beraber bitireceğiz. Eğer takıma uymayacak varsa bonservisi bende ücretsiz eline veririz ve yerine yeni birisini transfer ederiz" diyerek, daire müdürlerinden daha inisiyatifli davranmalarını istedi.

Vali Direkçi, Burdur'un Türkiye'ye ve dünyaya tanıtımında bu organizasyonun öneminin çok büyük olduğunu da dile getirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 15:47:16
Güncelleme :25 Temmuz 2005 Pazartesi 14:45:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hacer IP: 85.97.178.xxx Tarih : 1.11.2005 09:03:09
burdur'un rekorlar kitabına girmesi tabiki çok güzel.. burdurlu olarak hepimiz arkasındayız.. gerek burdur'un tanıtılması gerek bizlerin birlik içinde olmaları için çok büyük ve güzel bir adım.. burdur anadolu lisesi öğrencisi