18
Mayıs
2024
Cumartesi
ELBİSTAN - KAHRAMAN MARAŞ

Doktor Yılmaz'dan Babalar Günü jesti

Elbistan'da bir doktor, 19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla 13-19 Haziran tarihleri arasında sosyal güvencesi olmayan babaları, özel muayenehanesinde ücretsiz muayene ediyor.

Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Veysel Yılmaz, özel gün ve haftalarda sosyal güvencesi olmayan kişileri ücretsiz muayene etmeye devam ediyor. 8 Mayıs Anneler Günü’nde anneleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda da yüzlerce genci ücretsiz muayene eden Genel Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Veysel Yılmaz, 19 Haziran Babalar Günü nedeniyle Elbistan ve çevresinde yaşayan ve sosyal güvencesi olmayan tüm babaları Ahmet Karacabey Caddesi Geyikler Pasajı’nda bulunan özel muayenehanesine bekliyor.

Özel gün ve haftalarda sağlık güvencesi olmayan insanları bu muayene etme fırsatı bulduğunu belirten Yılmaz, "Annelerimizi, çocuklarımızı ve sağlık güvencesi bulunmayan gençlerimizi muayene ettim. 19 Haziran Babalar Günü dolayısıyla da sosyal güvencesi olmayan tüm babaları, 13-19 Haziran tarihleri arasında ücretsiz sağlık hizmeti alabilmeleri için muayenehaneme bekliyorum" diye konuştu.

 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2005 Salı 10:46:59
Güncelleme :15 Haziran 2005 Çarşamba 10:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?