18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

ETSO'dan bin öğrenciye bot

Kahramanmaraş'in Elbistan İlçesi'nde, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bin öğrenciye bot yardımında bulundu.

Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Mustafa Paksoy ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu bot dağıtım törenine; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ile okul müdürleri katıldı. Törende, 18 ilköğretim okulunda okuyan bin öğrenciye, yaklaşık 16 bin YTL'lik kışlık bot dağıtıldı.

ETSO Başkanı Mustafa Paksoy, oda olarak yaptıkları yardımların kendilerini üzdüğünü belirterek, "Üzgün olmamın sebebi, devletimizin imkanlarının maddi durumu elverişsiz olan öğrencileri giydirebilecek durumda olmayışındandır. Elbistan Ticaret ve Sanayi Odası olarak yapmış olduğumuz bu güzel davranış, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanlığı tarafından desteklenmektedir. Maddi durumu elverişsiz olan ailelerin çocuklarına her yıl oda olarak mont veriyorduk. 3 yıldır yapmış olduğumuz mont dağımında verilen mont sayısı 4 binden fazla oldu.

Yapmış olduğumuz tespitlerde mont ihtiyacının olmadığını belirledik. Öğrenci montsuz okula gidebilir fakat ayakkabısız okula gidemeyeceği düşüncesi ile bu sene öğrencilerimize kışlık bot dağıtımı yaptık. Geleceğimizin garantisi olan öğrencilerimize ve eğitime her zaman yapacağımız yardımlarla destek sağlamaya çalışacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 10:36:08
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 10:49:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?