4
Mayıs
2024
Cumartesi
ERZİNCAN

Kemahlı doktor 50 çocuğu sünnet ett,

Ankara Büyükşehir Belediye Hastanesi'nde görev yapan Doç. Dr. Hasan Özer, memleketi Erzincan'ın Kemah İlçesi'nde 50 çocuğu tüm masraflarını karşılayarak sünnet etti. 

Yıllardır Ankara Büyükşehir Hastanesi'nde görev yapan, Türkiye Anne ve Çocuk Sağlığı Vakfı (TAÇSAV) başkanlığını yürüten, ayrıca Kemah ve Erzincan'da pek çok gönüllü faaliyetlerde bulunan Dr. Özer, önceki gün geldiği memleketi Kemah'ta, devlet hastanesinde 50 çocuğun sünnetini gerçekleştirdi. Dr. Özer, memleketine bu ve benzeri hizmeti sunmanın vefa borcu olduğunu ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Bundan sonrada elinden geldiğince bu tür faaliyetlerin içinde olmak istediğini ifade eden Dr. Özer, uzmanlık alanlarından biri olan guatr hastalığı konusunda da Kemah'ta bir tarama faaliyeti yapmaya çalışacağını söyledi. 

Doç. Dr. Özer'e Kemahlılar adına teşekkür eden Kemah Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, "Bu davranışının herkese örnek olmasını diliyorum. Herkes kendi ilgi ve bilgi alanına giren hususlarda memleketi için somut işlere imza atarsa sorunlar daha da çabuk çözülecektir" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2006 Salı 12:53:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?