23
Mayıs
2024
Perşembe
ÇİNE - AYDIN

Aydın Çine'ye İskoç gelin

Aydın’ın Çine İlçesi’nde, Hakan Yurtsever (24) ile İskoçyalı Victoria Elizabeth Gilzean (22) Türk usulu düğünle evlendi.

Çine Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleşen törene Victoria’nın ailesi katılamazken, damadın akrabaları ve arkadaşları büyük ilgi gösterdi.

Marmaris’te, 4 yıl önce çalıştığı barda Victoria ile tanışarak arkadaş olduklarını ifade eden Hakan Yurtsever, "Bir süre Victoria ile arkadaşlık ettik. İskoçya’ya dönünce, karşılıklı mektuplaşarak arkadaşlığımızı sürdürdük. İkinci gelişinde de nişanlandık. 2 yıl nişanlı kaldıktan sonra, evlenmeye karar verdik. Burada bir düğün yapıp, iki hafta sonra İskoçya’da bir düğün daha yaparak, her iki tarafı da mutlu edecektik. Fakat İstanbul’da yaşanan bombalı saldırılardan sonra vize almamız zorlaştığı için, İskoçya’daki düğünü ertelemek zorunda kaldık. Vize alana kadar Marmaris’te yaşayacağız. Sonra İskoçya’da da bir düğün yapacağız. Kışın İskoçya’da, yazları da Marmaris’te yaşayamaya karar verdik" dedi.

Hakan Yurtsever ile çok mutlu olduğunu belirten Victoria Gilzean ise "Ben Hakan’ı çok seviyorum. O benim için çok özel. Bu, benim memleketimden uzakta geçirdiğim ilk Noel Bayramı. Arkadaşlarımı ve ailemi çok özledim. Onları burada görmek isterdim. Bu benim yaşadığım en mutlu Noel oldu. Çünkü sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim. Türkiye’yi ve Hakan’ın ailesini çok sevdim. Türk düğünü de çok güzel. Burada yaşananlar harika. Bizim orada düğünler bu kadar güzel yapılmıyor. Türk geleneklerine hayranım. Çok köklü bir kültüre sahip. Bunun kıymetini bilmeniz gerek. Noel dolayısıyla düğünüme katılamayan aileme düğün kasetimizi izleteceğiz" diye konuştu.

AYDIN-(İHA)
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2003 Salı 00:00:12
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 22:05:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?