17
Mayıs
2024
Cuma
NAZİLLİ - AYDIN

Uyuşturucu kavgası: 5 yaralı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde iki grup arasında uyuşturucu ticareti yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 5 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam Pınarbaşı Mahallesi 15 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; O.T'ye (28) ait kahvehaneye gelen U.K. ve O.O., uyuşturucu kaynaklı alacak-verecek meselesinden olduğu iddia edilen sebeple aralarında kavga çıktığı öğrenildi. 2 kişinin çıkan tartışma sonrası av tüfeği ve tabanca ile O.T.'ye ateş ederek karnından yaralamasının ardından olay yerinden kaçan O.T., kahvehanenin üst katında bulunan evinden av tüfeğini alarak saldırganlara ateş ettiği öğrenilirken bu sırada çevrede bulunan meraklı üç kişi İ.S., Ö.K. ve İ.K.'da silahlardan çıkan mermilerden çeşitli yerlerinden yaralandılar. Çıkan çatışmada yaralanan beş kişi ise Nazilli Devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kahveci O.T.'nin ise karnından aldığı yara nedeniyle ağır yaralandığı ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

100 GRAM ESRAR BULUNDU

Öte yandan olay yerinde inceleme yapan Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, sokak içerisinde ve kahvehane yakınında yaptıkları aramada bölgede 'torbacı' olarak bilindiği iddia edilen Kahveci O.T.'nin saklamış olduğu tahmin edilen birisi dut ağacından saklı, diğeri ise duvar dibinde taşların altına gizlenmiş vaziyette 2 poşet içerisinde 50 adet fişek tabir edilen yaklaşık 100 gram esrar ele geçirdi. Arama çalışması genişletilirken olayda kullanılan bir av tüfeği ve tabanca henüz bulunamadı. Tedavilerinin ardından gözaltına alınan saldırganlar U.K. ve O.O. ise ilk sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.  

iha
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2013 Salı 16:41:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?