5
Mayıs
2024
Pazar
İZMİR

Eşi araba istedi otomobil gasp etti

KARISI ARABA İSTEDİ DİYE OTOMOBİL GASP ETTİ

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, arkadaşını iş görüşmesi için banka şubesine götüren H.S.A. isimli vatandaşın aracı bıçak zoruyla gasp edildi. Uzun süren kovalamaca sonucu yakalanan A.B. adlı zanlının otomobili karısı istediği için gasp ettiği öğrenildi.

H.S.A. isimli vatandaş, bir arkadaşını iş görüşmesi yapmak için 06 SM 331 plakalı otomobiliyle Karşıyaka Vapur İskelesi önüne getirdi. Arkadaşı iş görüşmesi için banka şubesine giderken H.S.A. da arabanın içinde beklemeye başladı. Otomobilinde arkadaşını bekleyen H.S.A.'nın yanına tanımadığı biri binerek belinden ekmek bıçağını çıkarıp göğsüne dayadı. "Çık lan dışarı yoksa sokarım" diyerek H.S.A.'yı indiren zanlı otomobili alarak kaçmaya başladı. H.S.A.'nın haber vermesi ile harekete geçen polis, zanlının kaçabileceği tüm istikametlerde önlem aldı. Uzun süre polisi peşinden koşturan zanlı Bornova'da bulunan sanayi sitesi içinde aracı terk ederek kaçmaya başladı. Polis ekipleri kaçan zanlıyı yakaladı.

A.B. (28) isimli zanlının, otomobili yağmaladığı, aracı kaldırıma çarptığı için lastiğinin patladığı ve bir lastikçi de parasını ödemeden lastiklerini değiştirerek kaçtığı belirlendi. Otomobil içerisinde yapılan aramada olayda kullanılan ekmek bıçağı ele geçirildi. Gasp Büro Amirliği'ne teslim edilen A.B. isimli zanlının ifadesinde; "Eşim sürekli bir arabamız olmasını istiyordu. Araba alacak gücüm olmadığı için araba çalmaya karar verdim" dediği öğrenildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.

KARISI ARABA İSTEDİ DİYE OTOMOBİL GASP ETTİ
KARISI ARABA İSTEDİ DİYE OTOMOBİL GASP ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 14:19:02
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 15:17:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?