17
Mayıs
2024
Cuma
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Pazar yerlerine sıkı denetim

Karşıyaka Katlı Pazar yerindeki meclis üyeleriyle birlikte pazarcı esnafıyla toplantı düzenleyen Cevat Durak, sorunları dinledi. Pazar yerlerinde tahsisin pazarcılara verildiğine dikkati çeken Belediye Başkanı Durak, yerlerini kiraya verenlerin haklarının sona ereceğini ifade ederek, "Karşıyaka’da tüm pazar yerlerinin iyileştirmesini sağlayacağız. Pazarlar hijyen koşullarda, satıcıların ihtiyaçlarını giderecek tuvalet, soyunma ve duş yerleri, kafeterya ve dinlenme yerleri olan modern alışveriş yerleri olacak. Bu iyileştirmeyi yaparken, pazarcı esnafımızla birlikte hareket edeceğiz, onlarla birlikte çalışacağız. Desteğinize her zaman ihtiyacımız olacak. Değişiklikler sonrası hem sizler daha iyi mekanlarda satış yapma imkanına kavuşacaksınız hem de vatandaşlarımız huzurlu bir alışveriş imkanı bulacak Yeni düzenlemeler sonrasında satışlar da artacak" diye konuştu.

Karşıyaka Katlı Pazarı’nda da sorunlar olduğunu belirten Cevat Durak, "Öncelikle ikinci katın tamamen boşaltılarak tezgahların alt katlara taşınmasını sağlayacağız. Balıkçı tezgahları daha hijyen koşullarda olacak. Giriş ve çıkış noktalarını kontrol altına alacağız. Tezgahları sabit hale getirerek taşmaları önleyeceğiz" dedi. Katlı Pazarda, gelirlerin giderleri karşılayamadığını belirten Durak, pazarcı esnafın geciken işgaliye ödemelerini zamanında yapmasını da istedi.

izmir
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2004 Pazartesi 14:18:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
CEMİL IP: 85.103.137.xxx Tarih : 22.01.2008 21:35:22

LÜTFEN ALİAĞA PAZARCI ESNAFINA YARDIMCI OLMA İMKANINIZ VARMI ALİAĞA BELEDİYESİ 3 YILDIR ALİAĞA PAZARCILARINI MAĞDUR EDİYOR 3 METRE SOKAK PAZAR YERİNE 1200 YTL ALMAKTA 1000 YTL,Sİ SPOR KLUBUNA ZORLA BAĞIŞ VE BELEDİYEYEDE 200 YTL ZORLA ALMAKTA VE BU PARALARIDA KENDİ ARALARINDA HARCIYORLAR