25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Ruhsatsız istasyon yıkılmayı bekliyor

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Örnekköy semtindeki ruhsatsız ve kaçak olarak işletilen LPG otogaz satış istasyonuna polis tarafından bugüne kadar 21 kez işlem yapıldı. Defalarca mühürlenen ancak mührü kırıp çalışmaya devam eden istasyon bu kez 'Ucuz LPG' kampanyası başlattı.

Karşıyaka ilçesi Örnekköy semtinde bir LPG otogaz istasyonu, iki yıldır kaçak olarak faaliyetini sürdürüyor. Her şikayette Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Mali Polis tarafından ruhsatsız LPG istasyonu çalıştırmak ve mühür bozmaktan işlem yapılan işyerinin ucuz LPG satışı yapması vatandaşın tepkisini çekti.

İşyeri sahiplerinin kural tanımadığını ifade eden emniyet yetkilileri, "Bugüne kadar bu LPG istasyonu hakkında 21 kez işlem yapıldı. Biz emniyet olarak elimizden geleni yapıyoruz. Orayı yıkmak yerel yönetimin görevi" dedi.

İstasyonun yıkılabilmesi için özel aparatlarla depolardaki gazın boşaltılması gerektiği, bu işlemi yapma sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi'nde olduğu belirtildi. Büyükşehir Belediyesi ile yazışmaların yapıldığı bildirilirken, iki yılda defalarca mühürlenen işyerinin kaçak olarak faaliyet göstermesine vatandaşlar tepki gösterdi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2009 Pazar 15:13:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?