22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARŞIYAKA - İZMİR
Belediye Sayfaları

Taksici'den hırsıza ilginç ödül vaadi

İzmir Karşıyaka'da akşam geç saatlerde çalışmakta olduğu taksi durağında uyurken, baş ucundan cep telefonu çalınan Suat Korkmaz (27)'ın hırsızlara ilginç bir çağrısı oldu.

 Telefon kartında bir çok önemli kişi ve müşterisinin numaralarının bulunduğunu söyleyen Korkmaz, kartı getiren hırsızlardan şikayetçi olmayacağını, ayrıca bir yıl boyunca gitmek istedikleri her yere ücretsiz servis yapacağını söyledi. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gece geç saatlerde meydana gelen olayda hırsızlar bir kez daha pes dedirtecek bir girişimde bulundu. 5 yıldır taksi şoförlüğü yapan Suat Korkmaz'ı durakta uyurken gören hırsızlar, ellerini kollarını sallayarak durağın bürosuna girerek Korkmaz'ın başucundaki cep telefonunu çaldı. 

Uyandığı zaman başucunda telefonunu göremeyen Suat Korkmaz, bir süre telefonunu aradıktan sonra çalındığını anladı. Her geçen gün hırsızlık olaylarının arttığına ve buna bir çözüm getirilmesi gerektiğine inandığını ifade eden genç taksici, hırsızların cesaretine hayran kaldığını da sözlerine ekleyerek, "Sabah erken saatte havaalanına müşterim olduğu için eve gitmedim. Durakta yattım. Telefonun da saatini kurarak başucuma koydum. Ne cesaret ki, içeriye kadar girerek telefonumu çalmışlar. Hayret" diye konuştu.
 
Cep telefonunda kayıtlı bir çok önemli numaranın bulunduğunu, bu numaraların telefondan da kıymetli olduğunu söyleyen Suat Korkmaz, hırsızlardan şikayetçi olmayacağını, hatta kartı getirirlerse bir yıl boyunca kendilerine ücretsiz taksi hizmeti vereceğini söyledi.
Bölgede bir çok hırsızlık olayının meydana geldiğini söyleyen durak sakinleri, gece çalıştıkları için bir çok sorunla karşılaştıklarını, yetkililerden gereken yardımı görmek istediklerini kaydettiler. 



iha
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2007 Salı 10:40:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?