19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Canavar durağa daldı!

İzmir'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobilin otobüs durağına girmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Bozkaya semti Saim Çıkrıkçı Caddesi'nden hızla Boyzaka Hastanesi'ne doğru gelen 35 R 2126 plakalı otomobilin sürücüsü Haydar K. aşırı hız nedeniyle aracının kontrolünü kaybetti. Sürücü ilk önce karşı yönden gelen 524 numaralı Üçyol hattında çalışan belediye otobüsüne yandan çarptı.

Otobüse çarptıktan sonra direksiyonunu kıran sürücü yolun kenarındaki otobüs durağına girerek durakta bekleyen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Duygu Asan'ın (18) ölümüne sebep oldu. Durakta bekleyen iki kişinin de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Kazanın ardından olay yerine gelen duygu Asan'ın ev arkadaşı Özge Torkay otobüs durağının önünde yerde yatan cesedi teşhis etti. Örtünün açılmasıyla ev arkadaşını tanıyan genç kız olay yerinde sinir krizi geçirdi. Aracıyla otobüs durağına giren sürücü Haydar K.'nın da araçtaki annesi Şükriye K.'yı hastaneye götürmek için hızla seyrettiği öğrenildi. Kazanın ardından sürücü ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken, sürücünün annesi Şükriye K. da Yeşilyurt Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı
öğrenildi.

Olaya tanıklık eden vatandaşlar ise, hızla gelen otomobilin otobüs durağına girerek durabildiğini belirterek, caddeye trafik ışığı konması için talepte bulunduklarını ancak caddeye trafik ışığı ve sinyalizasyon sistemi kurulmadığı için çok sık kaza meydana geldiğini söylediler.
(

iha
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 16:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?