19
Mayıs
2024
Pazar
KONAK - İZMİR
Belediye Sayfaları

Karakol önünde kendini kesti

İzmir'in Konak ilçesinde ihbar doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, park içerisindeki şüpheli 2 kişiyi kimlik sorgusu yapmak için olay yerine gitti.

Parka gelen polisleri gören kişilerden biri kaçarak kayıplara karışırken bir diğer kişi çevredekilerin şikayeti üzerine polis merkezine götürüldü. Polislerden kaçan diğer şahıs ise arkadaşının karakola götürüldüğünü duyunca polis merkezine giderek arkadaşının serbest bırakılması için kendisini bıçakla kesti. Bu sırada kendisini engellemek isteyen polislere de saldıran zanlının üzerinde yapılan üst aramasında sahte para ve bir meşe esrar ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre olay saat 01.00 sıralarında Eskiizmir, Yurtoğlu Parkı'nda meydana geldi. Şüpheli iki kişinin çevredeki vatandaşları rahatsız ettiğini haber alan polis ekipleri ihbar doğrultusunda Yurtoğlu Parkı'na gitti. Polisi gören D.D.(18) kaçarken, Y.A.(17) kovalamaca sonucu yakalanarak Eskiizmir, Şehit Şakir Özfan Polis Merkezi'ne götürüldü.

Arkadaşının gözaltına alındığını duyan ve olaydan bir süre sonra bıçakla karakola gelen D.D., arkadaşı Y.A.'nın serbest bırakılmasını istedi. Aldığı olumsuz yanıt üzerine üzerindekileri çıkartarak kendisini kesmeye başlayan D.D., polisin genci sakinleştirmesi ile son buldu. Bu sırada elindeki bıçakla polislere de saldıran genç polis merkezine götürülerek ifadesi alınmak istendi. Yapılan üst aramasında sahte 50 TL'lik banknot ve bir meşe esrar çıkan D.D., polislere karşı gelerek serbest kalmak istediğini söyledi.

Daha sonra sahtecilik, uyuşturucu bulundurmak ve polise mukavemet suçlarından gözaltına alınan 2 zanlı işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 11:02:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?