23
Mayıs
2024
Perşembe
EĞİTİM
Belediye Sayfaları

Tunçağ'dan eğitime destek

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, ilçe sınırları içerisindeki ilköğretim okullarını dolaşarak, dar gelirli öğrencileri tespit ederek, anında önlük, kırtasiye ve çanta yardımında bulunuyor.

Konak Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde yürütülen çalışmalar, ilköğretim okullarında öğretim gören dar gelirli ailelerin çocuklarının yüzlerini güldürüyor. Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, belediyenin olanakları çerçevesinde alınan kırtasiye, önlük ve çanta gibi ihtiyaçların, dar gelirli ailelerin çocuklarına dağıtıldığını belirtti.

Okullara ziyaretlerini sürdüren Başkan Tunçağ, Karabağlar Semiha Mayda İlköğretim Okulu ve Gültepe Toros Mahallesi Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Belirlenen dar gelirli öğrencilerin ihtiyaçları tespit edilerek, çanta, önlük ve kırtasiye yardımları çocuklara hemen teslim edildi.

Başkan Tunçağ, uygulamanın sürdürüleceğini, ayrıca okullarda göze çarpan aksaklıkların da imkanlar ölçüsünde çözüleceğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2005 Çarşamba 14:56:41
Güncelleme :25 Eylül 2005 Pazar 14:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahmaut melhe IP: 88.241.48.xxx Tarih : 21.01.2009 21:24:38

helal olsun Ali muzaffer TUNÇAĞA