5
Mayıs
2024
Pazar
MANİSA

Görsel kirlilik ortadan kalkıyor

MANİSA'DA GÖRSEL KİRLİLİK ORTADAN KALDIRILIYOR

Manisa Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri şehrin muhtelif yerlerine izinsiz olarak ilan yapıştıran firmalara ceza yağdırdı.

Yapılan uyarılara rağmen direk, çeşme ve elektrik trafolarına yapıştırılan ilanlar sökülerek temizlenirken, bu konuda firma ve işyerleri bir kez daha uyarıldı.

Daha önce yapılan uyarılara rağmen şehrin muhtelif noktalarında bulunan direk, çeşme ve elektrik trafolarına reklam ilanları yapıştıran firmalara Manisa Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ceza yazıldı, Temizlik İşleri ekipleriyle ortak çalışma ile ilanlar temizlendi. Yapılan uyarılara rağmen firmaların uyarılara kulak asmadığını dile getiren Zabıta Müdürü Mahir Bedel, “Firmaların uyarılara kulak asmadığını görünce, ekiplerimizi bu konuda çalışma yapmaları için yönlendirdik. Yaptığımız çalışmalar sonucunda 12 firmaya 143’er TL ceza kesildi. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Firmalar uyarılarımıza kulak assınlar. İzinsiz yerlere reklam ilanı asmasınlar. Görsel kirliliğe geçit vermeyeceğiz” diye konuştu.

MANİSA'DA GÖRSEL KİRLİLİK ORTADAN KALDIRILIYOR
MANİSA'DA GÖRSEL KİRLİLİK ORTADAN KALDIRILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2010 Cumartesi 16:02:05
Güncelleme :9 Ekim 2010 Cumartesi 16:19:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?