22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Çamurdan vazgeçmiyorlar

Fethiye’de safariye katılan turistler Saklıkent Kanyonundan çıkan akarsuyun Eşen Çayına döküldüğü noktada çamur banyosu yapıyorlar. Tepeden tırnağa çamura bulanan turistler çamur savaşı yapma fırsatını da kaçırmıyorlar.


Fethiye deniz, kum ve güneş turizminin yanında, doğa turizmi ile de dikkat çekiyor. Farklı eğlence seçeneklerinden en ilgi çekeni ise safari turları ve bu turlarda yapılan çamur banyoları. Sabah saatlerinde Fethiye’den başlayıp Saklıkent’te devam eden ve Eşen Çayı’ndaki çamur banyosunda son bulan turlar, turistlerin en çok ilgi gösterdiği aktivitelerden biri. Fethiye merkezindeki turizm şirketleri tarafından günübirlik düzenlenen jeep safari turlarına katılan turistler, hayatlarının en ilginç deneyimlerinden birini yaşayarak tepeden tırnağa çamura bulanıyorlar.
Alternatif bir eğlence ve animasyon olarak Eşen Çayı’nda yapılan çamur banyosunda çamurun cilde sağlık kattığına inanan turistler hem gönüllerince eğlenme fırsatı buluyorlar hem de güzelleştiklerine inanıyorlar. Yaklaşık yarım saat süren çamur banyosunun ardından Dünyaca ünlü Patara Plajı’nda yıkanan turistler burada da denizin keyfini çıkarıyorlar.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 18:23:37
Güncelleme :4 Eylül 2008 Perşembe 18:25:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?