5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Doğalgaz aboneliği kampanyası uzatıldı

Uşak'ta doğalgaz aboneliği için haziran ayı içerisinde başlatılan abone bağlantı bedelinde 1 peşin 4 taksit uygulamasının, 31 Ağustos 2006 tarihine kadar uzatıldığı bildirildi. 

Uşak Doğalgaz Dağıtım A.Ş (UDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Doğu, 26 Haziran 2006 tarihinde başlattıkları kampanyanın vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine uzatıldığını söyledi. 26 Haziran-31 Temmuz 2006 tarihleri arasında doğalgaz abone bağlantı bedelinin 5 taksitle ödenmesi yolundaki kampanyanın 1 ay uzatıldığını ifade eden Ahmet Doğu, "Uygulamayla vatandaşın doğalgaza geçmesini kolaylaştırıyoruz. 

Geçen yıl 12 bin konuta doğalgaz hattını ulaştırdık. Bu sene de 8 bin konuta doğalgaz hattını ulaştıracağız. Böylelikle yıl sonuna kadar 20 bin konuta doğalgazı ulaştırmış olacağız" dedi. Bu yılki hedeflerinin 10 bin abone olduğunu söyleyen Doğu, "Şu anda abone sayımız 2 bin 500. Taksit kampanyasının başlamasıyla yoğun bir talep var. Mahalli Çevre Kurulu'nun doğalgaz hattının geçtiği yerlerdeki konutların gaz kullanımına geçmesi yönünde aldığı karar da etkili oldu" diye konuştu. 

Doğalgazın kullanılmasıyla beraber ilde yaşanan hava kirliğinin azalacağını da bildiren Doğu, "Doğalgaz herkes tarafından kullanılmaya başlanıldığında, halk temiz hava soluyacak. Tek amacımız, sağlıklı ortamda yaşamak ve artık zehir solumaktan kurtulmak. Kemal Öz, Cumhuriyet, Fatih ve Kurtuluş mahallelerinde altyapı çalışmalarını tamamladık. Bu mahallelerdeki tüm konutlara gaz ulaşımı sağlandı" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 13:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?