5
Mayıs
2024
Pazar
UŞAK

Sünnet şöleninde 185 çocuk sünnet oldu

Uşak Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın himayesinde İl Sağlık Müdürlüğü ve Uşşak Aşevi Vakfı tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen sünnet şöleninde 185 çocuk sünnet ettirildi. 

Maddi durumu olmayan ailelerin çocuklarına her yıl sünnet ettiren ve geleneksel olarak sünnet töreni düzenleyen Uşşak Aşevi, erkekliğe ilk adımı atan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Bu yıl 10.'sunu düzenledikleri sünnet şöleniyle 185 çocuğu yaklaşık 20 bin YTL'ye sünnet ettirdiklerini belirten Uşşak Aşevi Vakfı Başkanı Ahmet Doruk, "Bu sünnet organizasyonunda bizlere yardımcı olan tüm aşevi çalışanları ile emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 

Bu çalışmaları yaparak hem muhtaç ve zor durumda olan ailelerin ihtiyacını gerçekleştiriyoruz hem de dinimizce önemli bir yer tutan sünnet olayını gerçekleştiriyoruz. Gücümüz yettiğince bu çalışmalarımıza devam etmeyi hedefliyoruz. Ailelerimizin yüzlerindeki mutluluğu görmek ve onların bizlere yaptığı hayır duaları bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Dileğimiz yardımsever vatandaşların bizlere her zaman destek çıkmalarıdır" dedi. 

Uşşak Aşevi Vakfı'nın sosyal bir sorumluluk üstlendiğini de ifade eden Doruk, "Bu organizasyonlardaki amacımız ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak ve sosyal barışın sağlanmasına katkı sağlamaktır. Biz vakıf olarak bu anlamda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Her gün sıcak yemek, kıyafet ve gıda yardımı gibi faaliyetlerimiz yıl boyunca sürüyor. Bu önemli hizmetleri yapabilmemiz için de hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyuyoruz" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2006 Pazartesi 19:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?