5
Mayıs
2024
Pazar
SİYASET

CHP Uşak'ta seçim sürecini başlattı

CHP Uşak İl Teşkilatı tarafından düzenlenen dayanışma toplantısında, partili belediye başkanları, il ve ilçe yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri biraraya geldi.

Değirmendere Restaurant'ta düzenlenen dayanışma toplantısında konuşan İl Başkanı Fuat Yılmaz, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 91. yıldönümü nedeniyle Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha minnetle andıklarını belirterek, "Çanakkale Zaferi bizim için önemli bir zafer olup, aynı zamanda Atatürk ve silah arkadaşlarının ülkemizin bölünmez bütünlüğünü tehdit edenlere karşı verdikleri büyük bir mücadeledir" dedi.

CHP İl Teşkilatı olarak il genelinde çalışmalarını hızlandırdıklarını söyleyen Yılmaz, "Seçime 2 ay kala çalışmalara başladığınız takdirde hiçbir sonuç alamazsınız. Bunun örneklerini geçmiş dönemlerde gördük. Bu nedenle şimdinden çalışmalara başlayıp, hızlı bir şekilde partimizi hak ettiği iktidara taşımak istiyoruz. AK Parti iktidarı 3 yıldır memleketi kötü idare etmektedir.

En kısa sürede erken seçime gidilmeli ve AK Parti iktidarından bu milleti kurtarmalıyız. Biz Uşak İl Teşkilatı olarak şimdiden seçim olacakmış gibi çalışmalara başlayıp, planlı programlı hareket etmek istiyoruz. Tüm il ve ilçe teşkilatındaki arkadaşlarla el ele verip sıkı bir çalışma başlattık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 19 Mart 2006 Pazar 00:23:45
Güncelleme :19 Mart 2006 Pazar 00:26:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?