5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Eli öpülesi nine

Uşak'ta BAĞ-KUR emeklisi Döndü Coşgun, 4 aydır biriktirdiği emekli maaşıyla bir hastane odasının tefrişatını yaptırdı.
Emekli olmadan önce hastanede bir oda yaptırmayı hayal ettiği söyleyerek konuşmasına başlayan Döndü Coşgun (70), hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti. 

Emekli maaşıyla hastanede oda yaptırmayı sürdüreceğini belirten Coşkun, "Emekli olmadan önce hastalarımıza bir oda yaptırma hayalim vardı. 4 aydır aldığım emekli maaşımla bu hayalimi gerçekleştirdim. Bundan sonrada emekli maaşımı biriktirip oda yaptırmaya karar verdim ve yaptırmaya da devam edeceğim" dedi. 

Uşak Devlet Hastanesi'ne yaptırılan odayla ilgili olarak manevi anlamının çok büyük olduğunu söyleyen Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Faruk Azal, "Hayırsever vatandaşlarımızın hayırlarını bu yolla kullanması bize gurur veriyor. Döndü Çoşkun'un daha önceden böyle bir hayali varmış. Hastanemize böyle bir oda yaptırdığı için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Toplam odanın maliyetinin 2 bin 500 YTL'ye mal olduğunu söyleyen Başhekim Azal, "Hastanemizde oda sayımız şu an için fazla değil, fakat bu sene içinde bulunan oda sayımızı 3 katına çıkarmaya çalışacağız. Bununla beraberde hastanemizdeki oda sayımız 40'a kadar ulaşmış olacaktır ve hasta memnuniyetimiz daha da artacaktır" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2006 Cuma 17:31:06
Güncelleme :19 Mayıs 2006 Cuma 17:36:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?