1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

AKP'li gençlerden başkana ziyaret

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Necip Büyükaslan'ı ziyaret etiller.

AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu, ziyarette yaptığı konuşmada, "Belediye Başkanımız seçildiği günden itibaren Adıyaman'ın yaşanabilir bir kent konumuna gelebilmesi için kollarını sıvadı. Gecesini gündüzüne katarak şehir merkezinde önemli çalışmalarda bulundu. Yapmış olduğu hizmetler neticesinde şehrimiz Güneydoğu'nun en güzel illerinden birisi haline geldi. Şahsım ve gençlerimiz adına kendisini yürekten tebrik ve her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, "Partimizi bir beden olarak kabul edersek, bu bedenin nasıl ki çeşitli uzuvları varsa, teşkilatımızın gençlik kolları da bedenin uzuvlarından bir tanesidir. Bende gençlik kollarından bugünlere geldim. Gençlerin en büyük görevi hem kendini yarınlara hazırlamak hem de mensubu bulunduğu partiye ve halka hizmet etmek için çaba göstermektir. Belediye olarak şehrimize çok güzel hizmetlerde bulunduk" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 19:20:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?