20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÖLBAŞI - ADIYAMAN

HEM komisyon toplantısı

Adıyaman merkez ve ilçelerin halk eğitim merkezleri arasındaki planlama, işbirliği komisyon toplantısı Gölbaşı ilçesinde yapıldı.

Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantı Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat başkanlığında gerçekleşti. Bu yıl 2.’si yapılan toplantıya İl Halk Eğitim Müdürü Yakup Akıncıoğlu, Gölbaşı, Besni, Kahta, Tut, Çelikhan, Samsat, Sincik ve Gerger ilçelerinin milli eğitim ve halk eğitim müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat toplantıda yaptığı konuşmada, halk eğitim merkezlerinde verilen kurslardaki kursiyer sayısındaki artışların memnuniyet verici olduğuna dikkat çekti.

Büyükfırat, "Halk eğitimin yaygınlaştırılması bizim temel görevlerimiz arasındadır. Halk eğitim merkezlerinde çeşitli ve ilginç kurslar düzenleniyor. Bunlardan bir tanesi, Gölbaşı Halk Eğitim Merkezi'nde açılan eskrim kursudur. Eskrim hep sosyete sporu olarak görülür ama eskrim bizim ata sporlarımızdan biridir. Kursların çeşitliliği ve sayısının fazla olması çalışmalarımızın olumlu olduğunun göstergesidir" dedi.

Toplantıda milli eğitim ve halk eğitim müdürleri, halk eğitim merkezlerinin daha verimli hale getirilebilmesi için yapılması gereken çalışmalara değinerek, fikir alışverişinde bulunuldu. Halk eğitim müdürleri de kendi bölgelerinde 2007 -2008 yılı içinde yapmış oldukları faaliyetlerini anlattı.

.
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 17:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?