3
Mayıs
2024
Cuma
DİYARBAKIR

Bahçeşehir Koleji'nden giysi yardımı

iyarbakır Bahçeşehir Koleji, köy okullarında okuyan binlerce öğrenciye bayramlık giysi yardımı yaptı. 

Bahçeşehir Koleji, eğitim faaliyetlerinin yanı sıra sosyal destek projelerine de devam ediyor. Okullar arası işbirliğini geliştirmek ve öğrencilerin kaynaşmasını sağlamak için başlatılan 'Kardeş okul' projesi kapsamında merkez Aziziye Mahallesi'nde bulunan 24 Kasım İlköğretim Okulu ve Yiğityollu köyünde bulunan Doktor İlhan Koştürk İlköğretim Okulu'nda bir etkinlik düzenlendi. 

Bahçeşehir Koleji yönetici ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi toplam 2 bin öğrenciye Kurban Bayramı ve kış sezonu öncesi mont, kazak, bot ve pantolon yardımı yapıldı. 

Sosyal projeler kapsamında geleneksel yardım etkinliklerin devam edeceğini ifade eden, Bahçeşehir Koleji İletişim Direktörü Vuslat Dağdelen, temel eğitim felsefelerinin sorumluluk bilinci gelişmiş, duyarlı ve düşünceli bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi. 

Öğretmen ve velilerin işbirliği ile çeşitli kıyafetlerden oluşan 45 kolilik yardımların tamamının dağıtıldığını ifade eden Dağdelen, "Türkiye'nin büyük kentlerinde bulunan okullarımızda toplanan giyim yardımları Kurban Bayramı ve kış öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmıştır. Biz Diyarbakır'daki eğitim kalitesini yükselttik, öğrencilerimizde sorumluluk bilincini geliştirmek için seçtiğimiz kardeş okullara sürekli destek sağlamaktayız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2008 Pazar 13:09:39
Güncelleme :7 Aralık 2008 Pazar 13:27:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?