19
Nisan
2024
Cuma
MARDİN

İntihar mı cinayet mi?

Mardin'de 1 buçuk aylık gelin Ayten Şen (26) evinde göğsünden vurulmuş halde bulundu. Siirt'in Baykan ilçesinde yaşayan Ayten, çocuk yaşta dayısının oğluyla evlendirilmiş, 2 çocuk dünyaya getirdikten sonra koca şiddetine dayanamayıp boşanmıştı.

Sabah'ın haberine göre, Özel Harekât polisi H.H.A. (27), tanıştığı Ayten Şen'e evlenme teklif etti. Nikahtan önce yapılan düğünün ardından H.H.A.'nın tayini Mardin'e çıktı. Bu arada Ayten Şen'in ailesi, vücudunda morluklar gördükleri kızlarının evlenmesine karşı çıktı. Ancak H.H.A. bir daha eşine şiddet uygulamayacağına söz verince, Ayten Şen Mardin'e gitti.

Henüz çeyiz kutularını bile açamayan genç kadın, 10 haziranda eşinin silahıyla vurularak öldü. Kayıtlara intihar olarak geçeen olayla ilgili ifadesine başvurulan H.H.A. olaydan önce tartıştığı eşini dövdüğünü, ancak intiharın kapıcı evdeyken yaşandığını söyledi.

Kızları solak olduğu için kendini sol göğsünden vuramayacağını, vücudunda darp izi olduğunu ve cesedin temizlendiğini öne süren aile şikâyetçi oldu. Savcılık H.H.A. hakkında soruşturma başlattı.

...
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2013 Cumartesi 10:12:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?