25
Mayıs
2024
Cumartesi
CEYLANPINAR - ŞANLIURFA
Belediye Sayfaları

Köylülerin elektrik isyanı

KÖYLÜLERİN ELEKTRİK İSYANI

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Altınköy'de tarımsal sulamada kullanılan elektrikte meydana gelen kesilmeler onarılması pahalı arızalara yol açıyor.

Ceylanpınar ilçesinde, tarımsal sulamada kullanılan elektrikte sık sık meydana gelen elektrik kesintisine Altınköy'de bulunan çiftçiler tepki gösterdi. Elektrikte meydana gelen kesintiler yüzünden derin kuyu su pompalarında, dalgıçlarda ve elektrik panolarında bulunan aksamlarda pahalı arızalar meydana geldiğini dile getiren İdris Çeçen, "Köyümüzdeki arazilerin tamamı derin kuyu suyu ile sulanmaktadır. Özellikle son bir ay içerisinde, elektrikte meydana gelen kesintileri ve dalgalanmaları nedeniyle

sulamada kullandığımız elektrikli aletlerde onarılması pahalı arızalara yol açmaktadır. Tarlada ekinlerimizi elektrik kesintileri yüzünden sağlıklı sulayamıyoruz. Yetkililerden elektrik kesintilerine karşı çözüm bulmalarını istiyoruz" dedi.

KÖYLÜLERİN ELEKTRİK İSYANI
KÖYLÜLERİN ELEKTRİK İSYANI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2010 Pazartesi 11:19:05
Güncelleme :20 Temmuz 2010 Salı 00:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismail çeçan IP: 88.232.44.xxx Tarih : 7.08.2010 15:24:04

başta kent haber ekibinin göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekür ederim inşallah onlarında yardımıyla yaptıkları bu haberle bu soruna bir çözüm bulunur ..