24
Mayıs
2024
Cuma
SİVEREK - ŞANLIURFA

Siverek'e gelen AKP heyetine 2 km'lik karşılama protokolü

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi’ne gelen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve beraberindeki 4 milletvekilli için 2 kilometre uzunluğunda sağlı sollu bir karşılama protokolü oluşturuldu.

Diyarbakır’dan karayoluyla Siverek’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Muş Milletvekili Seracettin Karayağız, Güneydoğu teşkilatından sorumlu Sivas Milletvekili Ekrem Erdem, İstanbul Milletvekili Adem Tatlı, Şanlıurfa Milletvekili ve İzol aşiret reisi Zülfikar İzol, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Bayrak, Müfit Yetkin ile Akçakalle, Harran ve Karaköprü Belediye başkanları Siverek’te coşkuyla karşılandılar.

Parti binasında vatandaşlarla bir araya gelen Hayati Yazıcı, burada vatandaşların şikayetlerini dinledi. Elektrik, yol ve su hizmetleri konusunda önümüzdeki yıllar içerisinde hiçbir bölgede sorun kalmayacağını belirten Yazıcı, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Siverek Kaymakamı Halil İbrahim Ertekin’i makamında ziyaret etti. Kaymakamlık makamında bir süre ilçenin sorunları hakkında bilgi alan AK Parti heyetine, Kaymakam Ertekin, kök boyasından yapılmış Karakeçi kilimlerini hediye etti.

Heyet, ilçeden ayrılmadan önce bugün halası vefat eden DYP Şanlıurfa eski Milletvekili Sedat Edip Bucak’a taziye ziyaretinde bulundu. Bucak’ın evine giden Yazıcı ve beraberindekiler, başsağlığı dileğinde bulundular. AK Parti heyeti, Siverek’te incelemelerini tamamladıktan sonra Şanlıurfa’ya hareket etti.

ALİ LEYLAK-ŞANLIURFA (İHA)
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2003 Cumartesi 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 21:22:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?