4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

13 şahitli nikah!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Yılmaz'ın oğlunun düğünü AK Parti'nin ağır toplarını biraraya getirdi. Nikahta aralarında TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in de bulunduğu 13 kişi şahitlit yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanı Ayhan Yılmaz’ın oğlu Mücahit Yılmaz, Başbakanlık Eski Koruma Müdürü, Emniyet Genel Müdürlüğü Daire Başkanlarından Ali Uzuner’in kızı Zehra Uzuner ile evlendi. Çift, aralarında TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan'ın de yer aldığı 13 ismin şahitliğinde dünya evine girdi. Nikahı, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek kıydı.

Gölbaşı’ndaki Vilayetler Evinin mor ve beyaz renklerle süslenmiş bahçesinde ilahiler eşliğinde başlayan nikah töreni, oldukça kalabalık bir davetli topluluğuna ev sahipliği yaptı. Hükümet, TBMM, siyaset ve yerel idarenin önde gelen isimlerinin katıldığı törende gelin ile damadın sahneye gelmesiyle nikah şahitleri de masaya davet edildi.

Yılmaz ve Uzuner ailesinin mutlu gününe TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Haluk İpek ile Reha Denemeç, AK Parti Milletvekilleri Tülay Selamoğlu, Emrullah İşler, Mine Lök Beyaz, Nurdan Şanlı, Necdet Ünüvar, Harun Karaca, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alpaslan ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu şahitlik etti.

Mücahit Yılmaz ve Zehra Uzuner’in ömür boyu sürecek bir birliktelik için “evet” dediği nikahı kıyan Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İlk kez bu kadar çok şahitli bir nikah kıydım. Allah yeni çiftimize mutluluklar versin, bir yastıkta kocatsın inşallah” diye konuştu.

Başkan Gökçek, çiftlere takdim etmesi için nikah defterini TBMM Başkanı Çiçek’e verdi. Cemil Çiçek ise tüm şahitler adına çifti kutlayıp, iyi dileklerini ileterek, nikah defterini gelin Zehra Yılmaz’a takdim etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Temmuz 2012 Çarşamba 12:27:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melisa aydın IP: 95.0.196.xxx Tarih : 25.09.2013 14:22:54

  süper bir çift Allah mutluklarını daim etsin:)