4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da gözaltı isyanı

Beşiktaş'ın 1-0 yendiği Ankaragücü maçı sonrası çıkan olaylarla ilgili gözaltına alınan küçük çocuklar, ifadeleri alınmak üzere karakola getirildi. Bu sırada karakolun önüne gelen aileler çocuklarının sabaha kadar otobüs içinde bekletilmelerine isyan etti. 

Ankaragücü - Beşiktaş maçı sonrası çıkan olaylarda gözaltına alınan küçük yaştaki çocuklar, ifadelerinin alınması için Ankara Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çevik Kuvvet eşliğinde otobüslerle Çocuk Şube Müdürlüğü'ne getirilen çocuk taraftarların saatlerce Çocuk Şube Müdürlüğü'nün önünde otobüs içerisinde nöbetçi savcıyı beklemesi, taraftar yakınlarını isyan ettirdi. 

Çocuk Şube Müdürlüğü'nün önüne gelen taraftarların aileleri, çocuklarının Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tadilat olduğu için saatlerdir otobüsün içinde bekletildiğini ve hem kendilerinin hem de çocuklarının mağdur durumda olduklarını söylerken, "Benim çocuğum yarın okula gidecek, sabaha kadar karakolda mı bekleyecek?" dedi. Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'a da tepkilerini dile getiren taraftar, yakınları çocuklarının suçsuz olduklarını serbest bırakılmasını istediklerini kaydetti. Aileler saatlerdir karakol önünde beklediklerini, çocuklarının okullarında kendilerinin ise işyerlerinde sıkıntı yaşacaklarını söyledi. Otobüs içinde bekletilen taraftarlar ifadeleri alınmak üzere karakola ikişer sıra halinde alındı
iha
Yayın Tarihi : 12 Mart 2007 Pazartesi 09:47:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?