4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Ankara'da hız kazası

Başkent'te, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce orta refüjde bulunan ağaçlara, sonra da aydınlatma direğine çarparak durabildi. 


Edinilen bilgiye göre, Samsun Yolu üzerinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 06 BC 7367 plakalı otomobil sürücüsü Yener Kurt aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek, orta refüjde bulunan ağaçlara ve aydınlatma direğine çarparak durdu. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Yener Kurt ve Ersin Kurt yaralandı. 

Durumu ağır olan Ersin Kurt, olay yerine gelen ilk ambulans ile hastaneye kaldırılırken, diğer yaralı Yener Kurt ise uzun süre olay yerinde ambulans bekledi. Havanın soğuk olması nedeni ile üşüyen Kurt'un yardımına itfaiye ekipleri yetişti. İtfaiye ekipleri Kurt'un üzerine battaniye örterek üşümesini engelledi. Kurt daha sonra olay yerine gelen ikinci ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2007 Cuma 10:25:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEDAT ASAN IP: 85.105.115.xxx Tarih : 12.03.2007 13:52:08
Arkadaşlar abiler amcalar ablalar lütfen dikkatli olalım.Trafik kurallarına uyalım. Keşke demeden önce yapacağımız uyacağımız kurallara uyalim ki sonun da eyvah ben ne yaptım demeyelim. Unutmayalım ki bu canlar bize bi emanettir. Allahın vermiş olduğu canı bizde doğru bi şekilde geri Yüce Hakka teslim edelim.Bu kazada ki arkadaşa da geçmiş olsun dilerimizi misafir mobilya çalışanları olarak iletmiş olalım. Bu hakkı bize verdiğiniz için tşk ederim: İNŞALLAH YARARLI OLUR: