4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Başkent'te elektrik kesintisi

Enerji nakil hatlarının yenilenmesi ve yer altına alınması çalışmaları nedeniyle, 18 Ocakta Ankara'nın bazı yerlerine elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, 18 Ocak Perşembe günü, 09.00-16.00 saatleri arasında, Çankaya ilçesine bağlı Mühye köyü, Mühye köyü içi, TRT su motorları ve civarı ile Karataş yolu sürücü kursu ve çevresinde; 10.00-12.00 arasında da yine Çankaya ilçesine bağlı Mühye, Çankaya Belediyesi Kayak Tesisleri, Güven Toprak ve civarı, TRT yansıtıcıları ile Alpa Toprak ve çevresinde, enerji nakil hattındaki yenileme çalışması dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.

Ayrıca, aynı gün 08.00-10.00 saatleri arasında, enerji nakil hattının yer altına alınması çalışmaları nedeniyle, Kızılcahaman ilçesine bağlı Yenice mahallesi, Ankara Hal, Kazım Karabekir caddeleri, Hacı Hasan caddesinin bir kısmı, Tepebaşı sokak, Karşıyaka mahallesi ile Kadirbey ve Yeni Sanayi Sitesi'ne elektrik verilemeyeceği bildirildi.
Çalışmaların erken bitmesi halinde, söz konusu yerlere belirtilen saatlerden önce de elektrik verilebileceği kaydedildi.
aa
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 21:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?