3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Elmadağ'a Özal Üniversitesi

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, eğitim alanında Elmadağ'a yaptığı katkılardan dolayı eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e plaket verdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ile eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Ankara'nın Elmadağ ilçesini ziyaret etti. Çiçek ve Çelik, İlçe Belediyesine gelişlerinde Elmadağ Kaymakamı Ejder Sarıçiçek ve Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin tarafından karşılandı.

Daha sonra, Kaymakam Sarıçiçek ve Belediye Başkanı Şahin, eğitim alanında ilçeye yaptığı katkılardan dolayı Çelik'e plaket verdiler.

Çelik, yaptığı teşekkür konuşmasında, "Yaptığımız görevler bizim işimizdir ama bir işin takdir edilmesi de kadir şinaslıktır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Çiçek ise, Çelik'in Milli Eğitim Bakanlığı döneminde, Türkiye'nin her ilinin üniversiteye kavuştuğunu söyledi. Bölge milletvekili olarak Çelik'e eğitim alanındaki hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Çiçek, 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ismini taşıyacak olan 'Özal Üniversitesi'nin de Elmadağ'daki 318 dönümlük bir arazide kurulacağını söyledi. Çiçek, "Özal Üniversitesi, Elmadağ'a yakışır" dedi.

Çiçek, Çelik, Sarıçiçek ve Şahin ile Özal Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeleri daha sonra üniversitenin kurulacağı araziyi incelediler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2009 Cumartesi 17:36:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?