3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Ev hanımlarına seminer

Etimesgut Belediyesi'nin ev hanımlarına yönelik eğitim seminerleri kapsamında ev hanımları su tasarrufu konusunda bilinçlendirildi.

Hanım Faaliyetleri Binası'nda düzenlenen seminerde, hanımlara suyun dikkatli kullanımı konusunda pratik bilgiler verildi. Konusunda uzman Aysel Fincan tarafından verilen seminerde, suyun insan hayatı üzerindeki önemine vurgu yapılarak, son dönemlerde yaşanan kuraklıklarla suyun bir kez daha öneminin ortaya çıktığına işaret edildi.

Hanımlarının ev işlerinde kullandıkları suyu nasıl tasarruflu kullanacakları konusunda pratik bilgilerin verildiği semineri, hanımlar dikkatle takip etti. Elde yıkama yerine makine kullanımının daha avantajlı olduğu ve önemli ölçüde su tasarrufu sağladığını belirten Aysel Fincan, hanımlara su konusunda önemli görevler düştüğünü söyledi.

Su gibi hayati bir öneme sahip kaynağın tasarruflu kullanılması gerektiğini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de, hanımların bilgi ve birikimlerini artırmaya yönelik seminer ve konferanslara devam edeceklerini kaydetti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2009 Pazartesi 16:16:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?