5
Mayıs
2024
Pazar
ANKARA

Galoş üreten engelli gençler eğlendi

GALOŞ ÜRETEN ENGELLİ GENÇLER AHLATLIBEL'DE EĞLENDİ

Çankaya Belediyesi Sosyal Projeler Merkezi'nde galoş üretimi eğitimi alan zihinsel engelli gençler, Ahlatlıbel Spor ve Dinlenme Tesisleri'nde düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Çankaya Belediyesi Sosyal Projeler Merkezi'nde galoş üreten engelli gençler 1 Nisan'da başlayan eğitimlerinin son gününü Ahlatlıbel Spor ve Dinlenme Tesisleri'ndeki etkinlikle geçirdi. Etkinliğe engelli çocuklar ve ailelerinin yanı sıra Çankaya Belediyesi Belde A. Ş. Genel Müdürü Serdar Karaduman, Projeler Koordinatörü Yalçın Dal, Zihinsel Engelliler Koruma ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Çelik de katıldı. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan zihinsel engelli gençler, öğretmenleriyle birlikte

yaptıkları pikniğin ardından aileleri, öğretmenleri, belediye ve dernek yöneticileriyle birlikte halı sahada futbol oynadı. Eğitim projesine katılan gençlerin aileleri, belirli sürelerle uygulanan bu ve benzeri projelerin sürekli hale getirilmesini isterken dernek yöneticileri de sosyal ve kültürel etkinliklere de yer verdikleri üretim projelerinin, zihinsel engelli gençlerin gelişiminde büyük önemi olduğunu vurguladı.

GALOŞ ÜRETEN ENGELLİ GENÇLER AHLATLIBEL'DE EĞLENDİ
GALOŞ ÜRETEN ENGELLİ GENÇLER AHLATLIBEL'DE EĞLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 16:39:00
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 17:31:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?