4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Gecekonduyu alevler yuttu!

Başkent'te sobanın patlaması sonucu çıkan yangında gecekondu kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Boğaziçi Mahallesi 165/1 Sokak'ta polis lojmanlarının yan tarafında bulunan Abdullah Çolak'a ait gecekonduda ısınmak için yaktıkları sobanın patlaması sonucu gece saatlerinde yangın çıktı. Yangını fark eden ev sahipleri hemen dışarı çıkarak polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri yangına hemen müdahale etti. Olay yerinde sağlık ekipleri de hazırda bekletildi. Evin bahçesinde kömürlüğün olması nedeniyle alevler bir anda yayılmaya başladı. Bunun üzerine itfaiye erleri takviye ekip istedi.

Polis, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını izleyen vatandaşları yangının yayılabileceği ve yoğun dumandan etkilenebilecekleri nedeniyle uyararak olay yerinden uzaklaştırmaya çalıştı.

İtfaiye ekipleri, uzun çalışmaların ardından vatandaşların korkulu ve endişeli bakışları arasında yangını söndürdü. Cami hocası olduğu öğrenilen Abdullah Çolak ile annesi, eşi ve çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale geldi.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

iha
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2012 Perşembe 13:41:31
Güncelleme :5 Nisan 2012 Perşembe 13:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?