4
Mayıs
2024
Cumartesi
ANKARA

Gökçek: Saçmalamasınlar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kendisine yönelik "istifa çağrısında bulunanlar" için "saçmalamasınlar" dedi.

Gökçek,  Ankara'daki su kesintileriyle ilgili soruları yanıtlarken, yaşanan su kesintisinin özellikle medya tarafından abartıldığını söyledi.

Gökçek, "istifa çağrıları yapılıyor" şeklinde soruya ise "Kim istifa çağrısı yapıyor? Bir kısım medya ve eğitimli militan gruplar. Bunlar istiyor diye mi istifa edeceğim. Saçmalamasınlar. Militanlar istiyor diye istifa edecekmişim, saçmalık" şeklinde konuştu.

Gökçek, bu akşam toplanacak Büyükşehir belediye Meclisi toplantısı'nda gündeminde su sorunu ile ilgili gündem maddesi bulunmadığının hatırlatılması üzerine, "Niye gündeme alalım ki? Biz suyu her zaman konuşuruz" dedi.

'VATANDAŞLAR TATİLE ÇIKSIN'
Daha önce de, susuzluğa çare olarak belediye personelini iki aylık izne göndermek, vatandaşların tatile çıkması gibi çözümler bulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, son olarak da yıkanmak yerine sadece saç yıkamanın önlem olabileceğini söylemişti. .

ANKA
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 16:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?