3
Mayıs
2024
Cuma
ANKARA

Kilit adam yakalandı

ERGENEKON soruşturmasında aranan Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, bu sabah geldiği Ankara'nın Balgat semtindeki Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'nde yakalandı.

Arandığını öğrenince Rusya'ya kaçtığı belirtilen ve hakkında yakalama emri bulunan Emekli TÜuğgeneral Levent Ersöz'ün, bu sabah Ankara'nın Balgat Semti'ndeki bir özel hastanede olduğu ihbarını alan güvenlik güçleri alarma geçti.

Saat 09.00'da Özel Yüzüncü Yıl Hastanesi'ne gelen asker ve Özel Harekat polisleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Hastaneye giren timler, yaklaşık yarım saat sonra Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün koluna girerek dışarı çıkardı. Üzerinde pardösü bulunan ve sakallarının uzadığı dikkati çeken Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz, hemen bir araca bindirilerek emniyete götürüldü.

Emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün sabah hastaneye muayene için geldiği ve kendisini tanıyan görevliler tarafından polise bilgi verildiği ileri sürüldü.

Levent Ersöz, Bursa Jandarma Bölge Komutanlığı yapmış ve Bilecik'deki 2'nci Jandarma Er Eğitim Tugayı Komutanlığı görevindeyken emekliye ayrılmıştı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2009 Perşembe 10:08:36
Güncelleme :15 Ocak 2009 Perşembe 10:10:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?